Bel ons: 057 360 330

Bedrukking & ontwerp

Beste bedrukking: digitale sublimatie druktechniek

- Door gebruik te maken van een digitale druktechniek kan je al vanaf 1 exemplaar een gepersonaliseerde strandstoel bestellen, zonder geconfronteerd te worden met hoge opstartkosten. Zeker indien je wat wegwijs bent met de standaard ontwerp programma's.
Ben je dat niet, geen enkel probleem, tegen een prijsje voeren wij het ontwerp voor je uit.
De digitale druktechniek kan alle kleuren en complexe kleurencombinaties makkelijk aan !

- Sublimatiebedrukking houdt in dat de bedrukking gebeurd onder hoge temperaturen. Hierdoor wordt de inkt gasvormig en kan ze tot in de kern van stof binnendringen. Het resultaat is een krasvrije bedrukking en zeer lang perfect blijft, UV-bestendig en volledig waterdicht is.Eigen ontwerpafdeling

Fantastisch toch: tegen een zeer lage kost een unieke gepersonaliseerde strandstoel !
Voor het ontwerp kan je altijd zelf instaan. Meer informatie met betrekking tot het aanleveren van het drukklare materiaal, vind je hier.
Ben je echter niet echt een expert in het drukklaar maken van ontwerpen? Geen nood. We hebben de nodige expertise in huis om u bij te staan. Uw eigen ontwerp wordt door onze diensten, uitgebreid gecontroleerd op fouten of mankementen voor de opstart van het drukken. Ook indien je totaal geen kaas hebt gegeten van de gebruikelijke DTP-programma's, kan je op ons een beroep doen voor het professionele ontwerp van uw strandstoel.

 
Uw browser is niet meer up to date, hierdoor werken sommige functies van deze site niet in uw browser. Wij raden u aan een nieuwere versie te gebruiken Klik hier